Contact en privacy

Privacy

Om PEERTEST te gebruiken is het noodzakelijk om een account aan te maken. We vragen hiervoor alleen het strikt noodzakelijke. We delen geen data met andere partijen en maken geen gebruik van cookies. Je e-mailadres wordt bewaard zodat je je wachtwoord kan resetten als je deze bent vergeten.

We vinden het belangrijk om zo min mogelijk gebruik te maken van bedrijven die geld verdienen met de verkoop van gebruikersdata. Daarom maken we bijvoorbeeld zo veel mogelijk gebruik van protonmail voor ons mailverkeer.

Voor meer informatie zie ons privacystatement en onze verwerkersovereenkomst.

Heb je vragen, stuur een mail naar sam[at]peertest.nl.

 

Relatie onderwijs en ICT

In aantocht.

Geschiedenis

Samen met Bart Bussmann heb ik in 2018 de eerste versie gemaakt. Mede dankzij de financiƫle ondersteuning van de Radboud Universiteit heb ik de website verder kunnen ontwikkelen naar een goed werkende web-applicatie. Het technisch beheer en onderhoud is inmiddels in de professionele handen van CL Web.

Hallo, ik ben Sam de Vlieger, de ontwikkelaar van Peertest. Ik heb Peertest gemaakt om het makkelijker te maken om leerlingen elkaar te laten bevragen. Ik hoop dat je Peertest kunt gebruiken om jouw onderwijs beter te maken.

Ik onderhoud en ontwikkel Peertest zonder financiering van buitenaf en ik heb geen winstoogmerk met deze website. Mijn doel met deze website is dat leerlingen elkaar leren bevragen. 

Ik probeer filosofie te praktiseren door websites (zoals deze) te ontwikkelen, te schrijven en Socratische gesprekken te begeleiden. Daarnaast werk ik als  filosofie- en economiedocent op het MHV Pantarijn in Wageningen. Voor meer informatie over mij verwijs ik je door naar mijn persoonlijke website.